MGV Medjunarodni transport robe Niš se prevozom robe, kako u domacem tako i u medjunarodnom saobracaju (Italija, Nemacka, Francuska Turska. Osnovna delatnost firme je transpot različitih vrsta robe, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Firmu čine menadžeri, dispečeri i vozači sa dugogodišnjim iskustvom koji posao obavljaju profesionalno i odgovorno uz praćenje i međusobnu komunikaciju. Preduzeće ima više od 30 zaposlenih.  MGV Medjunarodni transport robe Niš se prevozom robe, kako u domacem tako i u medjunarodnom saobracaju (Italija, Nemacka, Francuska Turska.

DOBRODOŠLI U MGV D.O.O

Firma MGV Transport  je osnovana 1992. godine  u Nišu.

Osnovna delatnost firme je transpot različitih vrsta robe, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Firmu čine menadžeri, dispečeri i vozači sa dugogodišnjim iskustvom koji posao obavljaju profesionalno i odgovorno uz praćenje i međusobnu komunikaciju. Preduzeće ima više od 30 zaposlenih.

Naša kompanija bavi se prevozom  robe, kako u domacem tako i u medjunarodnom saobracaju (Italija, Nemacka, Francuska Turska, Poljska, Bugarska, Madjarska, Hrvatska, Holandija, Iran, Azerbejdzan, Gruzija, Jermenija, Rusija…).  MVG Transport raspolaze timom stručnih  ljudi, spremnih da  izađu u susret zahtevima modernog poslovanja, da ispoštuju zadate rokove i pruže informaciju ovremenu preuzimanja i vremenu isporuke Vaše robe. U svom voznom parku posedujemo hladnjače kao i  šlepere sa ceradom.

Takodje, naši kamioni poseduju ADR dozvole za transport opasnih materijala kao i CMR osiguranje na 300 000 evra, čime je Vaša roba osugurana od tačke utovara do tačke istovara. Isto tako imamo GPS praćenja na svojim vozilima, tako da imate mogućnost da  u svakom trenutku pratite lokaciju Vaše robe.
Naš vozni park čine 20 šlepera (MEGA) marke VOLVO I MERCEDES nosivosti 24t-33t euro palete, sa ekološkim motorima EURO 5 I EURO 6 generacije.

Takodje firma poseduje najsavremenije sisteme za GPS pracenje vozila kao I sisteme protiv kradje goriva kako u Srbiji tako I u inostranstvu. Pogram koristi Google Maps I zumira se po potrebi do nivoa ulica. Program kreira mnostvo razlicitih izvestaja (mape ili tekstualna informacija o istoriji kretanja vozila) koje je moguće automatski unositi u već postojeće programe za vodjenje troškova voznog parka I optimizaciju transporta. Firma MGV GPS security samostalno je razvila kompletno resenje, koje je veoma jednostavno za upotrebu I pored mnogih naprednih funkcija. Hardverski elementi Sistema MGV LOCATORA su izradjeni u skladu sa rigoroznim standardima Evropske unije, odlikuje ih visok kvalitet izrade i pozdansot rada.

NAŠE USLUGE

Predstavljamo vam moderan satelitski sistem za praćenje vozila koji će vam omogućiti da po niskoj ceni pratite lokaciju vozila, rutu, brzinu, kilometražu, pauze vozača i sprečite razne zloupotrebe, kao što je korišćenje u privatne svrhe itd. Ovo rezultira ne samo značajnim finansijskim uštedama već i poboljšanom bezbednošću vozača, vozila i robe.

tech-head-left

Sa našim GPS sistemom možete Vaše vozilo zaštiti od kradje ali isto tako možete smanjiti troškove prevoza u drumskom saobraćaju. Ne gubite više novca na gorivo i nekontrolisanu potrošnju. Sa našim GPS sistemom recite STOP kradji goriva.

Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvalitetne usluge i dobre cene obratite nam se sa poverenjem. Svesni smo da stručno znanje i kompetentnost, konstantna edukacija i primena najsavremenijih metoda u poslovanju najviše utiču na ostvarivanje saradnje sa našim partnerima.